O nama

Naš studio djeluje više od dva desetljeća, gdje je kvalitetna usluga naš prioritet, a profesionalna oprema, naša predanost u radu i Vaše povjerenje naša potpora u daljnjem napretku. Ono po čemu smo posebni je obiteljski posao u koji je uključena cijela obitelj. Zbog toga je odnos prema klijentima izuzetno pristupačan (domaćinski), jer se klijenti osjećaju ugodno u našim poslovnicama, a to nam je oduvijek i bio cilj – ostvariti što prisniji kontakt sa korisnicima naših usluga koji nam se uvijek vrlo rado vraćaju.
Mi smo tim s dugogodišnjim iskustvom, a možete nas pronaći u naše dvije poslovnice u Belom Manastiru. Nudimo Vam usluge fotografiranja i snimanja vjenčanja, djece i obitelji, te događaja kao što su rođendani, godišnjice, krštenja, eventi i slične Vama važne svečanosti. U našim poslovnicama možete prije svega pronaći naš osmijeh, susretljivost, ljubaznost i pristupačnost. Iz naše ponude izdvajamo Vam fotografiranje i
izradu fotografija za osobna dokumenta, izradu Vaših osobnih fotografija sa cd-a, usb-a, mobitela i slično, te fotografiranje u studiju (obiteljsko ili portretno). Uz to, kod nas ćete pronaći idealan foto album za svaku prigodu, foto okvire raznih dimenzija, baterije, filmove, memorijske kartice, usb-stickove i slično. Novitet u našoj ponudi je i tisak na majice, šalice, puzzle, podloge za miš, jastučnice i sl., te svatko može naći prigodan i personaliziran poklon za sebe i dragu osobu.

Foto Mara tim

Vrhunska foto i video oprema, omogućava nam da vašu fotografiju dovedemo do savršenstva uz današnju iznimnu tehnologiju obrade, a kroz video kojem posvetimo najviše pažnje, Vam prenosimo Vaše najveće emocije. Pažljivo slušamo želje naših klijenata i one su nam najveći motiv, kako bi Vama važne trenutke učinili nezaboravnima.

Zadovoljstvo naših klijenata Vaš su jamac za prekrasne fotografije i video zapise najljepših trenutaka u Vašem životu.